A karib - térség kincsei - MSC Opera - AKCIÓ

A karib - térség kincsei - MSC Opera - AKCIÓ, Tenger - Hajóutak, Karibi-tenger, 2017-12-09, Teljes panzió

A karib - térség kincsei - MSC Opera - AKCIÓ

Tenger - Hajóutak » Karibi-tenger

Időpont 2017-12-09 - 2017-12-16
Napok száma 8 nap
Közlekedés egyéni (-)
Ellátás Teljes panzió
Utazás típusa Hajóutak
Utazás száma:4943302082 850 Ft (-0 %)
A karib - térség kincsei - MSC Opera - AKCIÓ
Leírás

Indulási időpontok: 2017. december 2., 9., 16., 23., 30., 2018. január 6., 13., 20., 27., február 3., 10., 17., 24., március 3., 10., 17.

Hajó: MSC Opera

Időtartam: 8 nap / 7 éj

Ellátás: teljes ellátás

Utazás: egyénileg

Indulási kikötő: Havanna

Útvonal: Havanna – Isla de la Juventud - Montego Bay - George Town - Havanna

A kikötők és időpontok változhatnak.
MSC Opera: Az MSC Opera kisebb méretei miatt családias hangulatot kelt. Remekül ötvözi a régimódi eleganciát és a modern otthoni kényelmet. A közösségi tereknek üveg fala van, így az utasok belülről is csodálhatják a kilátást. A számtalan lehetőség közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt kortól, nemtől függetlenül. Remek szórakozást kínál a Teatro dell”Opera színház, a futurisztikus Byblos diszkó valamint a kaszinó és a 400 négyzetméteres játékterem. 2 étterem valamint egy külső étterem, 8 különböző tematikájú bár várja a gasztronómia szerelmeseit. A fitnesz központban számos szépészeti és sportolási lehetőség áll rendelkezésre.Forintban történő fizetés esetén árainkat 1 € = 320 Ft árfolyamon kalkuláljuk.

Gyermekkedvezmények: akár 18 éves korig igénybevehetők. 

A kalkulációban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető kabintípusokról és árakról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat.

Hasznos információk

A tengeri hajóutakon való részvétel általános feltétele a visszaúttól számított még legalább hat hónapig érvényes útlevél. A Kubába történő belépésnek feltétele a turistakártya, az útlevél, és érvényes baleset,- betegség,- poggyászbiztosítás. A turistakártya 30 napig érvényes a belépést követően, de csak egyszeri belépésre és kilépésre jogosít. A második turistakártya beszerezhető a hajón is (akkor kell, amikor a hajó visszaérkezik Kubába). Bármelyik dokumentum hiányából adódó esetleges kellemetlenségekért irodánk nem vállal felelősséget.ÉRKEZÉS, BE- ÉS KISZÁLLÁS: a hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak 1 éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Az ár tartalmazza
az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (árban foglalt italok: Korlátlan bor fogyasztás – pohárban felszolgálva -  (2 fehér, 2 vörös és 1 rozé válogatás ), ásványvíz, csapolt sör és üdítők az ebéd és vacsora alatt ), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
Az ár nem tartalmazza
kubai turistakártya (vízum), a kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 €/fő/éj, további fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, az útlemondási (a részvételi díj 1,4%-a), valamint a választható Vienna Life betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást).

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.