Genova - Velence hajóút - MSC Armonia - AKCIÓ

Genova - Velence hajóút - MSC Armonia - AKCIÓ, Tenger - Hajóutak, Földközi-tenger, 2017-11-04, Teljes panzió

Genova - Velence hajóút - MSC Armonia - AKCIÓ

Tenger - Hajóutak » Földközi-tenger

Időpont 2017-11-04 - 2017-11-10
Napok száma 7 nap
Közlekedés egyéni (-)
Ellátás Teljes panzió
Utazás típusa Hajóutak
Utazás száma:4827896863 650 Ft (-0 %)
Genova - Velence hajóút - MSC Armonia - AKCIÓ
Leírás

Indulási időpontok: 2017. november 4.

Hajó: MSC Armonia

Időtartam: 6 nap / 5 éj

Ellátás: teljes ellátás

Utazás: egyénileg

Indulási kikötő: Genova

Útvonal: Genova – Civitavecchia - Korfu - Kotor - Split - Velence

MSC Armonia: A 2001-ben épült MSC Armonia 2004-ben teljes felújításon esett át, így méltán veszi fel a versenyt társaival. A fedélzetén négy jellegzetes étterem 7 bár és 1 szabadtéri bár várja az utasokat. A megfelelő kikapcsolódásról az Armonia Spa wellness központ gondoskodik. A sportolás szerelmeseinek is sokrétű választási lehetőséget nyújt a hajó két nyitott úszómedencéje, futópályája, valamint sportközpontja tenisz- röplabda- és kosárlabda pályával. További szórakozási lehetőségek: diszkó, mozi, kaszinó, játékterem, könyvtár és az egyre népszerűbb Fenice színház. A gyerekeket gyermekmedence és játszóház várja.

Gyermekkedvezmények: akár 18 éves korig igénybevehetők.

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat.

Foglalási feltételek

Az árak 2017.03.01 – 04.28. közötti foglalás esetén érvényesekPótágyas kabinok korlátozott számban érhetők elA hajótársaság előzetes bejelentés nélkül árat- és/vagy útvonalat módosíthat/törölhet.Az árak személyenként értendők
Az ár tartalmazza
az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (árban foglalt italok: regglihez alapitalok, egész nap jeges víz), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
Az ár nem tartalmazza
a kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót ( kb. 10 € / fő / éj), további fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, az útlemondási (részvételi díj 1,4 %-a),valamint a választható Vienna Life betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.