Csíksomlyói Búcsú non-stop

Csíksomlyói Búcsú non-stop, Románia, Közép Románia, Csíkszereda, 2018-05-18, Ellátás nélkül

Csíksomlyói Búcsú non-stop

Románia » Közép Románia » Csíkszereda

Időpont 2018-05-18 - 2018-05-20
Napok száma 3 nap
Közlekedés autóbusz (-)
Ellátás Ellátás nélkül
Utazás típusa Városlátogatások
Utazás száma:5718144712 900 Ft (-0 %)
Csíksomlyói Búcsú non-stop
Leírás
A csíksomlyói búcsú az 1990-es évektől vált az összmagyarság legjelentősebb katolikus eseményévé és közös nemzeti kegyhelyévé.

Története azonban sokkal régebbre nyúlik vissza. Eredetileg IV. Jenő pápa buzdította a híveket, hogy segítsék a ferences rendi templom építését, s az elvégzett munkáért búcsút ígért. 1554-re az esemény elsősorban a székelyek zarándoklata lett, katolikus hitük megvédéséért.

1990-re az esemény kinőtte a kegytemplom környékét, így a szabadtéri misét áthelyezték a hegy nyergébe, a Kissomlyó-hegy és a Nagysomlyó-hegy közé.

A Tolvajos-tetőn ma 3 keresztet láthatunk, 3 különböző dátummal: 896 (honfoglalás), 1896 (Márton Áron születése) és 1442 (a búcsú első hivatalos említése).

Hozzávetőlegesen 250.000 ember vett részt tavaly, 2015-ben a búcsún.
Ellátás
Ellátás nélkül.
Közlekedés
Autóbusszal.
Program
2017.06.02. (péntek)
15:45 Találkozás a Hősök terén az Euro Travel autóbuszainál.

16:00 Elutazás luxus autóbuszokkal, útközben rövid pihenők. (21:00 Debrecenben felszállási lehetőség)

2017.06.03. (szombat)
kb.: 10:30 Érkezés a Csíkszeredára. Indulás az Ünnepi Szentmise színhelyére.
Az Ünnepi Szentmise 12.30-tól a Hármashalom oltárnál.
(a Kis- és Nagysomlyó hegyek közötti Nyeregben)
kb. 18.00 Találkozás az autóbusznál.
2017.06.04. (vasárnap) Érkezés Budapestre a Hősök terére a reggeli órákban.


Program változás jogát fenntartjuk!
Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
- Foglalási díj (1.000.- Ft/fő)
- BBP biztosítás (1.050.- Ft/fő)

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.