Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében

Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében, Olaszország, Veneto, Velence, 2017-07-14, Ellátás nélkül

Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében

Olaszország » Veneto » Velence

Időpont 2017-07-14 - 2017-07-16
Napok száma 3 nap
Közlekedés autóbusz (-)
Ellátás Ellátás nélkül
Utazás típusa Városlátogatások
Utazás száma:49739014
LM


8 900 Ft (-0 %)
Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Jöjjön velünk csobbani egyet Jesolo-ban! A strandolás után részt veszünk a Festa del Redentore ünnepen, mely az olaszok szerint a "legvelenceibb ünnep" maradt.

A Megváltó Ünnepe az 1576-os pestisjárvány (amely Velence szinte teljes lakosságát elpusztította) véget értének állít emléket a mai napig is. Uszályokkal felépített hídon sétálva átzarándokolhatunk a Zattere-től a Giudecca szigetig, ahol az Il Redentore templom áll. A Szt. Márk medence fokozatosan megtelik léggömb- és virágfüzérekkel díszített csónakokkal (kb. 2000 csónak) és a város lakossága csónakokban vacsorázva várja a tűzijátékot.
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
Péntek: Indulás Budapestről 22:00-kor a Hősök teréről, az Euro Travel feliratú autóbusszal. Folyamatos utazás Olaszországba.
Szombat: Érkezés Lido di Jesolo-ba, ahol lehetőség nyílik fürdőzésre és pihenésre a tengerparton. Strandszervíz külön fizetendő! Behajózás Velencébe a késő délutáni órákban (a hajózási stop függvényében), majd városnéző séta idegenvezetéssel. Ezt követően szabadprogram és részvétel a legtradicionálisabb, „legvelenceibb” ünnepen, mely az 1576-os pestisjárvány (mely Velence szinte teljes lakosságát elpusztította) véget értének állít emléket a mai napig is. Uszályokkal felépített hídon sétálva átzarándokolhatunk a Zattere-től a Giudecca szigetig, ahol az Il Redentore templom áll. A Szt. Márk medence fokozatosan megtelik léggömb- és virágfüzérekkel díszített csónakokkal (kb. 2000 csónak) és a város lakossága csónakokban vacsorázva várja a tűzijátékot. Este 23.30 óra körül, a San Giorgio sziget melletti pontonról megkezdődik a tűzijáték, melynek fantasztikus hátteret adnak a város templomai, tornyai. A tűzijáték után, kb. 01.00-01.30 órakor kihajózás Velencéből, majd folyamatos utazás technikai pihenőkkel Budapestre.
Vasárnap: Érkezés Budapestre várhatóan a késő délelőtti órákban.
Az ár tartalmazza
Utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
BBP biztosítás: 1050.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő

Hajójegy: 35 Euro/fő (kötelező - helyszínen)
Gyermekeknek: 20 €/fő (kötelező – helyszínen fizetendő)
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.