Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz Zágrábi városnézéssel

Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz Zágrábi városnézéssel, Horvátország, Plitvicei-tavak, 2018-04-27, Ellátás nélkül

Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz Zágrábi városnézéssel

Horvátország » Plitvicei-tavak

Időpont 2018-04-27 - 2018-04-28
Napok száma 2 nap
Közlekedés autóbusz (-)
Ellátás Ellátás nélkül
Utazás típusa Városlátogatások
Utazás száma:5718144513 900 Ft (-0 %)
Kirándulás a Plitvicei-tavakhoz Zágrábi városnézéssel
A szervező utazási iroda megjelölése: Pitvicei-tavak
Leírás
A Plitvicei-tavak 1979. óta szerepel az UNESCO Világörökségi listáján. Karlovac-tól 75 km-re található tórendszer félúton van Zágráb és Zadar között.

A Plitvicei-tavak Nemzeti Park tórendszerét tizenhat nagyobb és két kisebb tavát 92 vízesés köti össze, s vizeit 2 folyó táplálja: a Bijela Rijeka és a Crna Rijeka. A tavak felszíne összesen 2 km².

Az 1949-ben Nemzeti Parkká nyilvánított park területe eléri a 200 km²-t. 2 részre osztható: felső tavak és alsó tavak vidéke. Területén több védett állatfaj él: erdei fülesbagoly, medve, farkas, róka, vidra, vaddisznó és több madárfaj.
Ellátás
Ellátás nélkül
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
1.nap:Indulás 23:30 órakor Budapest – Hősök teréről. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:kb.:7:00-kor érkezés a Plitvicei-tavakhoz, ahol egész napos program keretében több túraútvonalon csodálhatják meg a Nemzeti Parkot, mely 1979 óta az UNESCO Világörökség része.
Kb.:15:00-kor indulás Zágrábba, érkezés várhatóan 17:45 óra körül. Másfél órás buszos/gyalogos városnézés során megismerhetjük Zágráb nevezetességeit.
kb.:19:15 Rövid pihenőkkel folyamatos hazautazás. Érkezés Budapestre várhatóan 24:00 körül.
Az ár tartalmazza
Utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
- BBP biztosítás: 1.050-Ft/fő
- kötelezően fizetendő:
foglalási díj: 1.000.-Ft/fő

Belépő ára: 110-180 kuna

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.