Oktoberfest Bécsben

Oktoberfest Bécsben, Ausztria, Bécs, 2017-09-23, Ellátás nélkül

Oktoberfest Bécsben

Ausztria » Bécs

Időpont 2017-09-23 - 2017-09-23
Napok száma 1 nap
Közlekedés autóbusz (-)
Ellátás Ellátás nélkül
Utazás típusa Városlátogatások
Utazás száma:482788776 900 Ft (-0 %)
Oktoberfest Bécsben
Leírás
A müncheni záró hétvégéje után lehetőségünk nyílik Bécsben is részt venni az Oktoberfesten. Idén hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a bécsi Wiesn fesztivál, melyet a Prater, illetve az osztrák gasztronómia és a sör biztosítja a jó hangulatot.
Ellátás
ellátás nélkül
Közlekedés
nyugati típusú autóbusszal
Program
Utastalálkozó: kb. 07:00 óra
Budapest – Hősök tere
Felszállási helyek: Tata/Tatabánya – Győr - Mosonmagyaróvár
Érkezés Bécs belvárosába kb reggel 10:00-kor.
Gyalogos városnézés Idegenvezetővel.
(Hofburg, Karls Platz, Ring, Operaház, Parlament, Fogadalmi templom)
Ezt követően részvétel a Prater-nél megrendezésre kerülő sörfesztiválon, ahol tradicionális osztrák ételeket és helyi söröket kóstolhatnak meg az idelátogatók.
A 3 nagy sátorban kb 6000 férőhely van. A sátrak este 18.00 óráig ingyenesen látogathatók.
Hazaindulás kb 19:00 órakor.
- Érkezés Budapestre kb este 23.00 órakor.
Az ár tartalmazza
utazás és idegenvezetés
Az ár nem tartalmazza
- BBP biztosítás: 550.-Ft/fő,
- kötelezően fizetendő foglalási díj: 1.000.-Ft/fő
- esetleges belépőjegyek

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.