Residence la Pigna apartmanház - Rosolina Mare

Residence la Pigna apartmanház - Rosolina Mare , Olaszország, Adriai riviera, Rosolina Mare, 2017-09-09, Ellátás nélkül

Residence la Pigna apartmanház - Rosolina Mare starstarstar

Olaszország » Adriai riviera » Rosolina Mare

Időpont 2017-09-09 - 2017-09-16
Napok száma 8 nap
Közlekedés egyéni (-)
Ellátás Ellátás nélkül
Utazás típusa Tengerparti
Utazás száma:490224236 975 Ft (-0 %)

Residence la Pigna apartmanház - Rosolina Mare
A szervező utazási iroda megjelölése: LA PIGNA RESIDENCE
Fekvése
Olaszországban, Rosolina Mare központjában, kb. 500 m-re a tengerparttól található a háromemeletes La Pigna Residence.
Stúdiók
/erkély/: A2 (2 fős, nappali kihúzható kanapéval 2 főre, konyhasarok, fürdőszoba (zuhanyzó/WC)
Apartmanok
/ fürdőszoba (zuhanyzó/WC), légkondicionálás, erkély/: B4 (4 fős, hálószoba franciaággyal és 1 ággyal, nappali 1 ággyal, konyhasarok), C6 (6 fős, 2 hálószoba 2-2 ággyal, nappali kihúzható kanapéval 2 főre, konyhasarok). C8 (8 fős, 2 hálószoba 3-3 ággyal, nappali kihúzható kanapéval 2 főre).
Ellátás
önellátás.
Szolgáltatások
úszómedence (06.01-09.10. között), parkoló térítés ellenében.
Helyszínen fizetendő
Kaució: 50 EUR/ap. Víz-, gáz-, villanyköltség: 5 EUR/ A ap, 10 EUR/ B ap, 15 EUR/ C6 ap, 20 EUR/ C8 ap Választható végtakarítás: 30 EUR/apartman, Wi-Fi: 5 EUR/hét/egység. Parkolás: 20 EUR/hét. Ágynemű: 5 EUR/fő Kisállat: 30 EUR/hét. Strandszerviz: kb. 70-100 EUR között függően a szezontól és a víztől való távolságtól. Üdülőhelyi díj.
Minimum tartózkodás
7 éj
Előfoglalási kedvezmény

10% 2017.01.16-ig
  8% 2017.02.28-ig
  6% 2017.03.31-ig
Turnusváltás
szombat

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.