Velencei hétvége (Vogalonga) - non-stop

Velencei hétvége (Vogalonga) - non-stop, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-05-19, Ellátás nélkül

Velencei hétvége (Vogalonga) - non-stop

Olaszország » Veneto » Velence

Időpont 2018-05-19 - 2018-05-21
Napok száma 3 nap
Közlekedés autóbusz (-)
Ellátás Ellátás nélkül
Utazás típusa Városlátogatások
Utazás száma:5718144910 900 Ft (-0 %)
Velencei hétvége (Vogalonga) - non-stop
Leírás
Mi is az a Vogalonga?
A "voga" szó olaszul az evezést, míg a "longa" ebben az esetben a hosszútávot jelenti. Magyarországon még meglehetősen kevesen ismerik ezt a felvonulást, mely egy igazi vízi karnevál. A felvonulás során körülbelül 30 km-t eveznek a résztvevők, s a felvonulás a Szent Márk öbölből, a Dózse Palota elöl indul.

Velence városát már hosszú évek óta féltik az elsüllyedéstől. A süllyedésnek több oka is van. A lagúnákban, a motoros hajók által keltett hullámok is nagyon veszélyesek erre a törékeny városra. A felvonulással szeretnék felhívni a figyelmet a város védelmére.

Az első Vogalonga 1975. május 8-án került megrendezésre. Senki nem számított ennyi résztvevőre: 500 csendesen mozgó hajó és 1500 evezős vett részt az első vízi karneválon.
A részvevők száma évről évre nő, 2007-ben már 1550 hajót és 5800 evezőst regisztráltak.

Az idén megrendezésre kerülő felvonulás immár a 43. Vogalonga lesz! Minden évben rendkívül színes a mezőny, így a Canal Grande környékén láthatjuk és üdvözölhetjük a magyar résztvevőket is!
Közlekedés
autóbusszal
Program
1. nap:
indulás Budapestről kb. 22:00-kor a Hősök teréről, az Euro-Travel feliratú autóbusszal

2. nap:
Érkezés Velencébe a reggeli órákban.

2. nap délelőtt:
Velencei városnézés idegenvezetéssel és részvétel a "Vízi Karneválon".

2. nap délután:
Fakultatív kirándulás a világhírű muranói üveggyárba, majd szabadprogram.


2. nap este:
Hazaindulás az esti órákban.

3. nap:
Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.
Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
Foglalási díj: 1.000.- Ft/fő
BBP biztosítás: 1.050.- Ft/fő

Egyéb költségek:
35 € /fő hajójegy (kötelező - helyszínen)

Fakultatív program:
15 € - Murano sziget és az üveggyár látogatása

Program változás jogát fenntartjuk!

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.